au inceput evacuarile
URMARI ALE SUMMITURILOR EVACUATILOR
Timp de un an de zile, organizatia OfensivaGenerozitatii a desfasurat proiecte de arta comunitara si interventie sociala in zona Rahova-Uranus precum Harta Sensibila si Construieste-ti comunitatea. In imediata apropiere a Parlamentului Romaniei. Pe parcursul acestui an, in repetate randuri, membrii comunitatii cu care am lucrat au luat parte la dezbateri publice informale impreuna cu autoritati ale Primariei Sectorului 5 si ale organizatiilor neguvernamentale.
Ce am reusit sa obtinem impreuna cu oamenii din zona care se confrunta cu situatia de a fi evacuati, au fost promisiuni de solutionare a problemei si hartii care sa certifice faptul ca le va fi platita chiria timp de minim un an de zile.
Din pacate, acesti oameni nu isi gasesc atat de usor proprietari care sa le inchirieze imobile, din motive care difera de la caz la caz. Cu toate aceste solutii provizorii, imaginile atasate s-ar putea sa fie aceleasi peste un an de zile, doar ca in alta parte a Bucurestiului sau a tarii, problema ramanand aceeasi:ai cui sunt chiriasii?
E important sa stie cat mai multa lume cum stau lucrurile, real.
ofensiva generozitatiicontact: maria draghici 0723387447, bogdan georgescu 0720469021
( In spatiul fascinant de hibrid despre care scria Mihaela intr-un articol
pe care vi l-am linkuit in postul de mai jos, incep sa se intample lucrurile despre care se tot vorbea- oamenii ajung in strada.
Prima familie- familia Pelin.
Doamna Jeni Pelin, sotul si familia, membri ai comunitatii Rahova-Uranus, cu care lucram de anul trecut, au trecut acum din casa in strada. Povestea e lunga si cam la fel in toate cazurile celor care vor fi evacuati din zona- pentru ca proprietarii se intorc sa isi ia casele inapoi, familiile evacuate nu au unde sa se duca. Teoretic, primaria (e vorba aici de primaria sector 5) s-a oferit sa le plateasca familiilor evacuate chiria pe un an cu posibilitate de prelungire, urmand doar ca familiile sa isi gaseasca o gazda/un nou proprietar cu care sa semneze contractul, si care sa primeasca banii de la primarie. Se pare ca pana acum lucrurile functioneaza mai mult in teorie, pentru ca, dupa declaratiile membrilor familiei Pelin, nimeni nu vrea sa ii primeasca, oricate garantii ar avea de la primarie in legatura cu plata chiriei. )

1 comment:

xiamenb2c02 said...

EFX bracelet is energetic technology designed to instantly increse power.
EFX braceletis an embedded wearable holographic technology

designed to.Shop for high quality wholesale efx bracelet products on DHgate and get worldwide delivery.
silly bandz are a brand of silicone rubber bands formed into shapes including animals, These colorful
silly bandzare made of silicone and die molded in many different

fun shapes. They come in all different shapes, like foods, letters and animalsand and so on.welcome to enjoy colorful silly bandz for free shipping.
Hot sale products,Power Balance.free shipping.